Çevirmenlik Günceli

posted on 15 yorum

Yeni bir güncelle merhaba. Grubun tek çevirmeni benim ve daha fazla bölüm vermek istiyoruz.O yüzden Green Boy serisine çevirmen arıyoruz. İlgilenen olursa webtoonlife@gmail.com adresine mesaj atsın orada görüşelim. Hem yeni çevirmen gelirse daha fazla güncel verebiliriz hem de üstümüzde ki yük hafiflemiş olur. Lüften arkadaşlar elinizi taşın altına koyup yardımlarınızı esirgmeyin. Kendiliğinden çevrilmiyor yoksa bu seriler.

Bir de teşekkür konusunu ele almak istiyorum. Site açıldığından beri sadece 5-10 kişi teşekkür ediyor.Sitenin görüntülenme sayısı  4.679. Arada ki farka bakın malesef bu beni üzüyor .Lütfen bir teşekkürü çok görmeyin.Sonuçta o kadar çevirip editliyoruz. İnanın şevkimiz kırılıyor.Sanki boşu boşuna çabalıyormuşuz gibi. Bu işten para kazanmıyoruz. Sadece türkçeye daha fazla seri katmaya çalışıyoruz. Lütfen bilinçlenelim.

Site açıldığından bu yana teşekkür eden arkadaşlara minnettarım...


 Bu güncelde Green Boy'un 26. bölümü var. Teşekkür etmeyi unutmayın... Keyifli okumalar...


Title: Çevirmenlik Günceli
Rating: 10 out of 10 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Writed by Unknown

15 yorum

Mesele de bu zaten, bir süre sonra bütün hevesin kaçması. İstenilen tepkiler alınmadığında genelde böyle oluşuyor, malesef yapacak bir şey yok. Çünkü indir-oku-geç tavrı oldukça yaygın. İçten bir teşekkürü, yorumu vesayre geç, sadece basit iki kelime olan "teşekkür ederim" bir araya getirmekten aciz olunduğundan, çok şey beklemeyin. Beklenti içerisine girdiğiniz her an size yük olacaktır.

İlginiz ve sabrınız için teşekkürler.

ReplyDelete

Yaklaşık 1,5 yıldır bu işlerin içersindeyim zaten az çok biliyorum bunu ama bir yerden sonra tepki göstermek istedim zaten bu güncelde teşwkkür eden kişi sayısı biraz artar bir daha ki güncellerde yine düşeceğini biliyorum ama içimde kalacağına dışa vurmak daha iyi bir yöntem olduğunu düşündüğümden bu yazıyı yazdım. Asıl ben teşekkür ederim...

ReplyDelete

teşekkürler ellerine sağlık, inşallah aradığın çevirmeni bulursun kolay gelsin çevirilerde

ReplyDelete

teşekkürler sitenizin devamını dilerim içtenlikle aldğınız seriler gerçekten çok iyi teşeekür ederim
kolay gelsin

ReplyDelete

Çok hoşuma giden bir seri.Bu seriyi çevirip okumamızı sağladığınız için teşekkür eder ve çevirmen arayışlarınızda başarılar dilerim

ReplyDelete

Bu kız kfr istiyor her halde. :) Ellerinize sağlık, valla çevirebilecek kapasitede olsam yapardım ama o kapasitede değilim. Çevirmen bulunana kadar siz çevirmeye devam mı edeceksiniz? Yoksa seri askıya mı alınacak?

ReplyDelete

Çeviriye devam :D ama her seriden sırayla birer bölüm veriyoruz. Bir çevirmen olsa sadece green boy'a yoğunlaşsa sevilen bir seri olduğu için hem daha iyi olur hem de yeni seri alımlarnın önünü açar. Kısacası başvuru olmasa da devam edeceğiz olursa daha fazla bölüm okuyabilirsiniz. :)

ReplyDelete

eline sağlık kardeşim güncel için

ReplyDelete
avatar
Lenalee_127

green boy ve diğer seriler için teşekkürler :)

ReplyDelete
Bu yorum yazar tarafından silindi.

İnşallah bir tane gönüllü çıkarda hem siz hem biz rahatlarız. :)

ReplyDelete

Green Boy gibi güzel bir seriyi bu kadar zor şartlarda çeviriyorsunuz.Verdiğiniz emek için teşekkür ederim.

ReplyDelete

Güncel için teşekkürler gerçekten zor iştir

ReplyDelete